Roeien voor het plezier

Heb je na de initiatie de smaak helemaal te pakken? En zoek je graag een sportieve én gezellige bezigheid? Dan kan je bij ons ook terecht voor ‘roeien voor het plezier’ (recreatief roeien).

✔ roeien voor het plezier of als sport

✔ geen wedstrijden, maar wel veel ledenactiviteiten

✔ gediplomeerde begeleiders

✔ roeien op verschillende momenten

Wat?

Je wil graag roeien voor het plezier of als sport. Je neemt liever niet deel aan wedstrijden. Wel kan je je met een ploeg inschrijven voor ‘toertochten’.

Je kan kiezen tussen twee types boten: voor het gewone recreatieroeien en voor het sportroeien (smallere boten). Nadien kan je overstappen naar het wedstrijdroeien als je dit wenst.

Robert, 37 jaar

“Een tijdje geleden volgde ik bij Antwerp Rowing een initiatie roeien. Die viel zo goed mee, dat ik nadien ook lid werd. Sindsdien kom ik recreatief roeien. Ik ben er tijdens de trainingen en ik neem soms ook deel aan een van de extra activiteiten. Het handige is dat die extra activiteiten volledig vrijblijvend zijn. Als papa met jonge kinderen heb ik immers niet altijd zoveel tijd. Maar ik kom met veel plezier. Bij Antwerp Rowing is er een leuke mix van allerlei soorten mensen, zodat je steeds wel iemand ontmoet waarmee het goed klikt.”

Waar?

De trainingen gaan door op het Netekanaal.

Voor wie?

Kan je al roeien maar wil je niet zo intensief trainen als onze wedstrijdroeiers? Dan ben je geknipt voor deze groep.

Wanneer?

Op zaterdag en zondag om 9.30u. (voor iedereen). Op woensdag om 18.30u., als je al zelfstandig kan roeien.

Trainers?

Volgende gediplomeerde trainers en/of trainers in opleiding begeleiden de roeiers:

  • Jan Adam
  • Christophe Kleinmann
  • Laurens Roevens
  • Siegfried Smeyers
  • Dieter Totté